طائب:اگر دشمن درخواست مذاکره کرد، باید با قدرت با او وارد گفت‌وگو شد

ایرنا
حجت ‌الاسلام حسین طائب رییس‌ سازمان بسیج ‌ در جمع فرماندهان‌ بسیج‌ تهران اظهار داشت: آمریکا به دنبال این است که بین جریان‌های داخل کشور اختلاف ایجاد کند و ما با حفظ انسجام نباید بگذاریم‌ آنها در این کار موفق شوند.
...
طائب با تاکید بر توجه ویژه به حوزه فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: ما با حفظ انسجام و وحدت داخلی باید با موضوعاتی مثل حجاب و سایر موضوعات فرهنگی مواجه شویم‌ واجازه ندهیم این مسائل انسجام داخلی را به هم‌ بزند.

وی گفت: ما نباید از روی سستی شده و ترس با دشمن مذاکره کنیم ولی اگر دشمن درخواست‌ تسلیم شدن یا مذاکره کرد باید با قدرت وبه قصد گرفتن حق خود با او وارد گفت‌وگو شد.

رئیس سازمان‌ بسیج با تاکید بر اینکه باید عرصه را برای حضور همه مردم با سلایق و رنگ‌های مختلف در بسیج فراهم کنیم گفت: مقابله با تهدید نرم از وظایف‌ بسیج است وما باید در حوزه اقتصادی، اجتماعی وفرهنگی‌ مطالبه‌گر باشیم.



...